Onze familie reist veel, dus we weten hoe we uw reis moeten organiseren,
zodat u zorgeloos kunt genieten. Ons aanbod omvat diensten die u vrij
kunt combineren: u krijgt van ons een op maat gemaakte ervaring
die helemaal aan uw behoeften voldoet. Wij zijn er om u te helpen bij
het plannen van uw reis en we beantwoorden graag alle vragen.

shuttle bus

SHUTTLE BUS NL

Wilt u dat uw vakantie begint zodra u uw huis verlaat? Onze chauffeur brengt u naar een luchthaven naar keuze in Nederland en haalt u na uw reis weer op.

flight

VLUCHT

De luchthaven van Krakau ontwikkelt zich in een indrukwekkend tempo en heeft een aantal verbindingen met Amsterdam. Overigens vliegen budgetmaatschappijen ook uit Eindhoven, Charleroi en Düsseldorf. Vertel ons welke luchthaven het meest geschikt is voor u en wij doen de rest.

airport pickup

AIRPORT PICK-UP

In Krakow haalt onze Poolse chauffeur u op van het vliegveld en wordt u naar uw appartement gebracht. Aan het einde van uw vakantie brengt onze chauffeur u weer naar de luchthaven van Krakau.

accomodation

ACCOMODATIE

Wij bieden accommodatie in een aparthotel van onze vriend, waar u kunt kiezen uit appartementen voor 2, 4 of 6 personen, elk met een volledig ingerichte keuken en badkamer. Ze bieden een smaakvol interieur en, belangrijker nog, liggen op een uitstekende locatie op 5 minuten van de oude stad en het kasteel Wawel en 7 minuten van de Joodse wijk. Krakau staat bekend om zijn overvloed aan eet- en drinkgelegenheden. Geniet van uw ontbijt en brunch in de restaurants die u leuk vindt en bewonder de stad! Als u liever in een klassiek hotel verblijft, is dit geen probleem, laat het ons weten. Wij werken samen met meerdere hotels in Krakau en zullen proberen een hotel te kiezen dat het beste aan uw verwachtingen voldoet.

local guide

LOKALE GIDS

We hebben enkele van de beste lokale gidsen voor u geselecteerd. Onze gidsen vertellen met passie verhalen over hun geliefde stad, leiden jullie door geheime stukjes stad en delen anekdotes over verschillende plekken. Onze gidsen beheersen het Engels, Duits en Frans en hebben een groot gevoel voor humor. Breng 1, 2 of 4 uur door in hun gezelschap en u zult een heel ander Krakau zien! Uiteraard ontwerpen wij graag elke reis precies op basis van uw behoeften en voorkeuren.

TOEVOEGEN

Los van de attracties in de stad zelf, is Krakow de poort naar vele andere historische en geografische bezienswaardigheden. De Wieliczka-zoutmijn, de Bochnia-zoutmijn of Auschwitz zijn verplichte kost.
- klik hier voor meer informatie